Waar wil jij wonen?

In OostStreeck is plek voor iedereen. Starters, doorstromers of senioren; juist de mix maakt het hier zo leuk. Wat straks alle bewoners gemeen hebben? Ze zijn op zoek naar een duurzame woning in een duurzame en groene omgeving waar het rustig wonen is maar toch dichtbij alle voorzieningen van het centrum. Ben je op zoek naar een betaalbare starterswoning, een fijne ruime woning waar je kinderen kunt laten opgroeien of juist naar een luxe villa aan het water? Dat vind je hier allemaal! Alle woningen zijn gasloos, energieneutraal, goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp met koeling. Afhankelijk van jouw wensen en budget, kies jij jouw ideale woningtype!

Bekijk hieronder alvast de verschillende woningtypes met plattegronden die straks in OostStreeck komen.

Vrijstaande villa's

Er komen 22 vrijstaande villa’s waarvan een aantal zijn gelegen aan het water,  deels zelfs met uitzicht op een privé natuurlijkeiland.  De villa’s zijn fraai gesitueerd op ruime kavels. Dus zowel binnen als buiten de woning een zee aan ruimte met een fraai uitzicht op het groen.  Deze vrijstaande villa’s zijn er in twee architectuurstijlen.

Twee-onder-één-kapwoningen

Er komen in totaal 12 twee-onder-één-kapwoningen, welke zijn gelegen in het middengebied en aan de Oude Barneveldseweg met uitzicht op de groene weilanden.  Twee hiervan zijn levensloopbestendige met standaard een slaapkamer en badkamer ensuite op de begane grond

Rij- en hoekwoningen

In het plan komen ook verschillende soorten rijwoningen. Van tussenwoningen, hoekwoningen en “starters” woningen met een gemaximaliseerde koopsom.
Deze rij- en hoekwoningen zijn gelegen in het groene middengebied. De hoekwoningen hebben een aangebouwde berging en één parkeerplaats op eigen erf.

Appartementen

Er komen 17 luxe koopappartementen variërend van drie- tot vierkamerappartementen tot een penthouse met een riant dakterras en schitterend uitzicht over OostStreeck en de groene weilanden.