Een breed smakenpalet

In OostStreeck vind je straks een grote verscheidenheid aan woningtypes. Van vrijstaande villa’s, twee- onder een kappers, rijwoningen en (royale) appartementen tot terraswoningen in de natuurlijke groene oevers. Maar ook bijzondere woonvormen, zoals compacte appartementen voor jongeren en levensloopbestendige woningen voor ouderen, worden geïntegreerd in de woonbuurt.

Harmonie met pit

Alle verschillende woningtypes vormen straks een samenhangend en harmonisch geheel. Lichte gekeimde en roodbruine gevels met houten of lichte  accenten vormen de basis van de wijk. Ruwe bakstenen, diepe voegen en antraciete pannen geven het nodige contrast en karakter. En ook in de architectuur komt de natuur duidelijk terug. Naast een rustig kleurenpalet en natuurlijke materialen, resulteren de vele erkers, veranda’s en vlonders in weidse uitzichten en zachte overgangen met het landschap. Het bestaande pand dat onderdak biedt aan het kinderdagverblijf krijgt een opfrisbeurt. Zo sluit het gebouw straks helemaal aan op de rest van de wijk.

Gasloos & Energieneutraal

De woningen zijn zeer duurzaam, all electric, geheel gasloos, zeer goed geïsoleerd, de daken liggen vol zonnepanelen waarmee je je eigen energie opwekt. 

De grondgebonden woningen en ook de koopappartementen zijn uitgerust met een warmtepomp die met een zeer hoog rendement de woning verwarmt en koelt via het vloerverwarming systeem.

Een comfortabel en met de huidige gasprijzen, prettig in de portemonnee.