Meet & Greet start verkoop fase 2 : 17 april tussen 19:00 en 21:00 uur (Locatie: Moeke, Oude Barneveldseweg 98 Nijkerk)

Groen en Statig

Gelegen in het oosten aan de Oude barneveldse weg in Nijkerk, pal tussen de natuur en de stad, ligt OostStreeck. Een plek waar kinderen veilig buiten spelen, buren gezellig kletsen en groen echt groen is. Maar bovenal een plek waar je buiten ervaart, zelfs als je binnen bent. Want met veel ruimte en aandacht voor de omgeving is deze autoluwe woonwijk straks thuis voor mens én dier. Welkom in OostStreeck, dat smaakt naar meer!

Proef van rust en ruimte

Wonen? Dat doe je ‘buiten’. Althans, zo lijkt het hier. Met de natuur als canvas biedt OostStreeck rust en ruimtelijkheid voor het hele gezin. Landschappelijke karakteristieken maken van deze wijk een verlengstuk van het omliggende groen. Denk aan bestaande en nieuwe houtwallen, groene oevers en omvangrijke waterpartijen met natuureilanden, welke tussen de nieuwe én de bestaande wijk worden aangelegd. Weidse vergezichten maken het plaatje compleet. Maar ook fraaie lommerrijke lanen benadrukken hier de ruimtelijkheid en banen zich een weg langs de riante kavels en royale appartementen. Wandel over de vele voetpaden van de ene naar de andere kant en prikkel je zintuigen met de schoonheid van de natuur.

Heerlijk smaakvol wonen

In OostStreeck woon je straks heerlijk in én met het groen. Het kleurenpalet zorgt voor een rustige overgang van stad naar land, want de natuur voert hier zelfs in de architectuur de boventoon. Zo verbinden natuurlijke materialen alsook de grote ramen, veranda’s en vlonders binnen met buiten, en vice versa. De afwisselende statige gevels met hoge kappen, topgevels en hier en daar een dakkapel geven de woonbuurt iets voornaams. Maar met een divers woningaanbod - dat reikt van vrijstaande villa’s, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, rijwoningen tot gestapelde woningen. Zowel, huur en koop en voor jong en oud - vindt iedereen hier een thuis.

Benieuwd naar de verschillende woningtypes?

Bekijk ze hier

Meet & greet 17 april a.s. en start online verkoop 18 april a.s.!

Schrijf je nu in!

Meet & Greet start verkoop fase 2

Datum en tijd: woensdag 17 april tussen 19:00 en 21:00 uur

Locatie: Moeke (Rode Schuur en Jachthut), Oude Barneveldseweg 98 Nijkerk 

Wil je graag wonen in OostStreeck? Meld je dan aan via onderstaand formulier, en schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s) in fase 2. Op woensdag 17 april is de meet & greet en 18 april a.s. start de online verkoop van fase 2. 

Na bevestiging van de e-mail die je ontvangt, kom je in je accountomgeving. Heb je al een account? Ga dan naar inloggen. Het is ook mogelijk om alvast in jouw accountomgeving voorkeuren voor een woningtype of bouwnummer door te geven voor de volgende fases. We zijn benieuwd welke woning jouw favoriet is!